Ciorba de fasole verde

de susu in Ciorbe, 17 Sep 2012 | 5970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan mare de fasole verde conservata sau ½ kg proaspata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 dovlecel
  • ½ kg rosii
  • Pasta de tomate
  • Bors
  • Verdeata (leustean, marar, patrunjel)
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita curry
  • Vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

Ceapa taiata cubulete se caleste in putin ulei cald, se adauga ardeiul capia cubulete si apoi morcovul ras fin dupa care urmeaza radacinoasele rase prin razatoarea mare sau cubulete dupa preferinta. Se adauga apa fiarta si dovleceii taiati cubulete. Dupa ce au fiert legumele se adauga pulpa de rosii, fasolea care este aparoape fiarta si verdeturile. Se potriveste de condimente, se adauga verdeata toccata si se acopera. Se serveste atat rece cat si calda cu smantana sau iaurt acru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai cu bacon afumat